ALGEMENE VOORWAARDEN | Polder Illustraties | Wholesale | Versie 2, 7 juni 2020

Identiteit van de ondernemer
Polder Illustraties
Oostwouder Dorpsstraat 48, 1678 HG Oostwoud
E-mailadres: info@jannekeipenburg.com
KvK nr: 72647388
BTW ID: NL002003978B63

Toepasselijkheid
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de orders en verkopen, door Polder Illustraties gedane leveringen en andere door Polder Illustraties geleverde prestaties via de wholesale website van Polder Illustraties. Alle mondelinge afspraken van Polder Illustraties zijn vrijblijvend zolang zij door Polder Illustraties niet schriftelijk zijn bevestigd.
Bij schending van de algemene voorwaarden behoudt Polder Illustraties zich het recht om de samenwerking eenzijdig te beëindigen.

Algemeen
Verkoop vindt alleen plaats aan (web)winkels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en die een persoonlijke inlogcode hebben ontvangen van Polder Illustraties.
Bestelde producten zijn alleen bedoeld voor wederverkoop en -tenzij anders overeengekomen- uitsluitend in de winkel(s) waarvoor de inlogcode is verkregen;
Producten die per set worden aangeboden, mogen niet los worden verkocht.

Betaling
Betaling dient bij bestelling te geschieden met Ideal, Bancontact, achteraf betalen of vooruit betalen.

Minimaal orderbedrag
Polder Illustraties wholesale hanteert een minimale orderafname van € 35,- per order, exclusief BTW en verzendkosten, tenzij anders overeengekomen.

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is vermeld. Polder Illustraties behoudt zich het recht ten alle tijden haar prijzen aan te passen.

Reclamaties
Reclamaties worden door Polder Illustraties in behandeling genomen, indien zij binnen 14 dagen na de levering van de goederen schriftelijk zijn gemeld.
Ieder recht op reclamatie vervalt, wanneer de goederen geheel of gedeeltelijk in gebruik genomen zijn, in een winkel zijn uitgestald (geweest) of zijn doorverkocht.

Levering en bezorging van bestellingen
Bestellingen worden binnen 1-8 werkdagen, na ontvangst van betaling, verzonden met PostNL. Mocht PostNL niet tijdig bezorgen, dan kan Polder Illustraties daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Retour
Je kan je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van een reden, retourneren. Je krijgt het betaalde bedrag weer teruggestort op je rekening.
Retourzendingen die niet zorgvuldig verpakt en/of beschadigd zijn kan ik
helaas niet terugnemen. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

Productafbeelding
De kleuren zoals deze op uw beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk; het soort scherm, de instellingen en het omgevingslicht. Hierdoor is het dus mogelijk dat kleuren van een product iets kunnen afwijken van de kleuren op een beeldscherm.

Garantie
Kaarten van Polder Illustraties kunnen enigszins kromtrekken wanneer deze buiten uitgestald worden. Dit wordt om die reden afgeraden. Polder Illustraties is niet verantwoordelijk voor vochtschade en is niet verplicht om voor vervanging te zorgen.

Eigendomsvoorbehoud
Het eigendom van de geleverde producten gaat pas over, als aan al hetgeen op grond van de overeenkomst aan Polder Illustraties verschuldigd is, is voldaan.
Het ontwerp van de kaarten blijft eigendom van Polder Illustraties. Kaarten mogen niet worden gekopieerd of gedupliceerd.
Disclaimer
Polder Illustraties aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Polder Illustraties is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
Op alle afbeeldingen van Polder Illustraties rust auteursrecht. Niets van deze website mag worden gekopieerd opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Polder Illustraties, tenzij het gebruikt wordt voor productbeschrijvingen op de website.

Bescherming van uw privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Polder Illustraties gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
Acceptatie algemene voorwaarden
Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven vermelde voorwaarden.
Toepasselijk recht
Op alle rechten, verplichtingen, bestellingen en aanbiedingen waarop deze voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Oostwoud, 9 juni 2020(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2024 polder illustraties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel